Ιατρείο

Ο χώρος του ιατρείου είναι στο Άργος, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 17 στον 3ο όροφο. Έχει διαμορφωθεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ασθενούς και την δημιουργία μίας ήρεμης και φιλόξενης ατμόσφαιρας. Η εξέταση και διάγνωση της παθήσεώς σας μπορεί να γίνει στον χώρο ιατρείου με τηλεφωνικό ραντεβού ή με βάση το ωράριο επισκέψεων που είναι Δευτέρα και Πέμπτη 09:00 -13:30, 17:30 – 20:30 καθώς και Τετάρτη 09:00 -13:30.

Σκοπός είναι η επίλυση των ορθοπεδικών προβλημάτων με βάση την σωστή διάγνωση της  πάθησης με την χρήση σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων. Κάθε περιστατικό αξιολογείται ξεχωριστά και με ιδιαίτερη προσοχή. Τίθεται η ορθή κλινική διάγνωση, προτείνεται ο κατάλληλος περαιτέρω έλεγχος και στη συνέχεια σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, με βάση τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του ασθενούς.

Οι περισσότερες παθήσεις του μυοσκελετικού αντιμετωπίζονται συντηρητικά με κατάλληλη ενημέρωση, εκπαίδευση του ασθενούς. Στις περιπτώσεις που η πάθηση  απαιτεί χειρουργική αντιμετώπιση αναλύεται στον ασθενή με κάθε λεπτομέρεια η χειρουργική μέθοδος, ο χρόνος και η διαδικασία ανάρρωσης καθώς και οι πιθανές επιπλοκές. 

Στο χώρο του ιατρείου εφαρμόζονται ενέσιμες θεραπείες κορτιζόνης και υαλουρονικού οξέος καθώς  και  οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές μέθοδοι αυτόλογων βιολογικών αυξητικών παραγόντων PRP για την θεραπεία τενόντων και μυϊκών  παθήσεων, όπως το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών, η επικονδυλίτιιδα κι άλλες τενοντίτιδες, οι χονδροπάθειες των αρθρώσεων και οι μυϊκές θλάσεις. Πραγματοποιείται δε κλινική διάγνωση και θεραπεία παιδο – ορθοπαιδικών παθήσεων όπως αναπτυξιακή δυσπλασία ισχίου νεογνών, ραιβόκρανο, ραιβοϊπποποδία κ.ά.

Η ορθοπεδική ομάδα που στελεχώνει το ιατρείο αναλαμβάνει επεμβάσεις ελάχιστης παρέμβασης (MIS) με στόχο να ελαχιστοποιεί το τραύμα του χειρουργείου στα μαλακά μόρια και στους πέριξ ιστούς. Αντιμετωπίζει αρθροσκοπικά παθήσεις του ώμου, του γόνατος και του αστραγάλου και εφαρμόζει αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος με μίνι  προσπέλαση. Πραγματοποιεί τα χειρουργεία σε ιδιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας με αυστηρές  προδιαγραφές ασφάλειας, άριστες συνθήκες χειρουργείου και πρότυπες υπηρεσίες νοσηλείας.

Το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τα ταμεία για συνταγογράφηση φαρμάκων, φυσικοθεραπειών  και εξετάσεων.

Μοτίβο της θεραπευτικής προσέγγισης είναι   "Η Κίνηση είναι Ζωή"